hej igen

nu är jag hemma hos madde. jag ska åka med henne till ebba. just nu lyssnar jag på musiik för madde duschar.
om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag ska skriva om så det blir ett kort inlägg. ♥ vi har lite../elli

Tråkigt...

Helgen
Ja som det står i rubriken så har jag väldigt tråkigt vet inte vad jag ska hitta på, och typ ingen svarar heller
Jag får väl hitta på någonting

Ikväll ska jag till min kompis Ebba på fest och sen ska jag sova där . Kul . Så jag kan inte blogga så mycket ikväll och imorn men jag kanske bloggar senare. Den som lever får se :)

Pöss Elli


Vår<3

Äntligen så börjar värmen komma fram, det är så sköönt. Längtar tills man kan bada, sola och sånna saker :)

Här får ni två fina bilder på några vårblommor som jag tog igår :)<3
// Carro ;*


Home

Hej! Elli & Emma här. Vi e hemma hos Emma och chillar lite. Det var rätt tråkigt, som vanligt, haha. Vi har precis käkat mellis och ska till spökhuset (ja, Emma bor på landet och det finns ett spökhus haha!) vi kommer säkert dö när vi går dit.. Aja orka skriva mer nu, men ha det så jättebra hörni.

Puss på er! /Emma & Elli


Skola igen

Det är skit tråkigt i skolan men förresten så har Ellis blogg grejen på sin mobil så vi kan blogga mera i skolan och sånt
Men iaf det som är kvar på dagen är matte och so tråkigt som vanligt. Emma fick en godis som lukta pencelin och smakade vit choklad. När du ändå är här så skulle det va jätte kul om du samtidigt slängde in en liten kommentar :)


Skola...

Hejhopp nu är vi i skolan och det är skit tråkigt vi har haft idrott och musik nu är det bara svenska och engelska kvar :(

// Elli Emma Elsa

Failbild


Heeej!!

Heej!! Nu bara latar jag mig efter en jobbig vecka i skolan!!!!! plus att vi städade i hela klassrummet igår!!! as jobbigt!!!! men, men vi städar ju typ varje vecka och varje fredag är det lika stökigt igen!!! Jaja, snart ska jag till stallet!!!! :)

/Elsaa!!!!

.

Elli igen.

glömde bara att säga att det skulle va jätte bra om ni kommenterade vad ni tycker om bloggen och vad ni tycker vi ska skriva om. om det är något vi ska bättra oss på å skriv gärna det också ♥

/elli


Elsa

Ja, det är jag som är Elsa. jag är 11 år gammal och bor med min mamma, pappa syster och mina 2 hundar Curry och Cello. På fritiden är jag mycket i stallet eftersom att jag rider. jag spelar fotboll också med elli och emma.

jag kommer inte att kunna blogga så mycket för jag har inte alltid tillgång till en data och ja, som jag sa nyss så är jag mycket i stallet och sen har vi typ 5 läxor, sen vill man ju va med kompisar och slappa. men jag ska blogga så mkt jag kan ♥

/Elsa ♥ :)


lääängesen!

hej!
ja, som det står i rubriken så va det länge sen sist. det har varit mycket med skolan och sånt. sen hade jag tänkt att blogga på lovet men så blev det inte. men iallafall, nu är jag här och jag lovar att jag ska bättra mig på att blogga. på lovet så va jag på kungsberget med ebba och madde det va kul.

men just nu har jag inte så mycket mer att skriva om men kanske bloggar senare eller något.

pöös / elli 


RSS 2.0